GSN GAMENIGHT!

18/4/2021, 18.00 @zoom.

Hej! Hoppas ni haft en fantastisk början på våren och hunnit njuta av soliga dagar.

GSN:s styrelse vill välkomna er till ett fantastiskt roligt evenemang som denna gång blir i form av en spelkväll. Eftersom det fortfarande råder hårda restriktioner kring hur många som får träffas, så kommer spelkvällen vara på den bekanta platsen: Zoom!

Spelkvällen ordnas söndagen den 18 april, klockan 18.00. Zoom-länken kommer att publiceras på vår facebook-sida innan evenemanget startar.Det kommer bland annat att spelas Skribbl.iu och Among us, och man får självklart komma med andra förslag under kvällens gång på vad man vill spela! Evenemanget kommer att hållas på både finska och svenska – så oavsett om du kan ett språk eller ett annat så är du varmt välkommen.Under spelkvällen kommer ni att kunna bekanta er med både oss i styrelsen och andra personer som är medlemmar – och ta fram era bästa (eller värsta 😉 ) tävlingsinstinkter.

Helt klart bästa möjligheten att träffa nya vänner! Hoppas vi ses!
Vi i styrelsen längtar alla efter att få träffa er i verkligheten när restriktionerna släpper! ❤


Hei! Toivottavasti kaikkien kevät on alkanut mukavasti ja olette päässeet nauttimaan aurinkoisista päivistä.

GSN:n hallitus haluaa toivottaa kaikki tervetulleeksi superhauskaan peli-iltaamme, joka tälläkin kertaa järjestetään pandemiaolosuhteiden vuoksi Zoomin välityksellä.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina, 18. huhtikuuta. Zoom-linkki tapahtumaan julkaistaan Facebook-sivuillamme hieman ennen sen alkamista.Tulemme pelaamaan muun muassa Skribbl.iu (piirrä ja arvaa) ja Among Us. Kaikki osallistujat ovat tietenkin tervetulleita esittämään omia peli-ideoitaan! Tapahtumassa puhutaan suomea ja ruotsia – eli pysyt menossa mukana vaikka et molempia kieliä osaisi. Peli-illan aikana pääset tutustumaan GSN:n muihin jäseniin – ja jakamaan parhaat (ja huonoimmat😉 ) pelivinkkinne.

Tapahtumaan osallistuminen on erinomainen tapa saada uusia ystäviä! Toivottavasti nähdään siellä!
Koko hallitus odottaa innolla, että pääsemme näkemään teidät paikan päällä, kunhan pandemiarajoitukset helpottavat! ❤


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s