Mikä on GSN?

Liity GSN-jäseneksi!

Järjestämme jäsenillemme tapahtumia ympäri vuoden leffailloista kiipeilyyn ja pikkujouluista saaristoretkiin. Jokainen jäsen voi vapaasti ehdottaa mieluistaan ajanviettotapaa/kurssia, tässä on vain mielikuvitus rajana!

Saamme rahallista tukea toimintaamme jäsenmäärän perusteella, joten liittymällä jäseneksi mahdollistat tapahtumien järjestämisen myös jatkossa. Voit myös liittyä ns. tukijäseneksi, vaikka et osallistuisi aktiivisesti tapahtumiimme, tuet näin ruotsinsuomalaista toimintaa nuorille Göteborgissa.

Helpoiten liityt jäseneksi linkistä: http://goo.gl/forms/eXjRLSAqcL

Jäsenyys on voimassa vain kuluvan kalenterivuoden, jonka jälkeen sinun tulee ilmoittautua jäseneksi uudelleen. Tällä tavoin myös yhteystietosi pysyvät ajan tasalla.

Tiedot kerätään yhdistyksen ja kattojärjestön (ks. kohta Ruotsinsuomalaisten nuorten liitto)  käyttöön, emme välitä tietoja muille tahoille. Osoite ja ikätiedot tarvitaan, jotta voimma hakea nuorten järjestöjen tukia. Lähetämme jäsenille sähköpostia vain 1-2 kertaa vuodessa, tiedotamme tapahtumista Facebook-ryhmässä ja kotisivuilla.

Terveisin,
GSN Hallitus

JÄSEN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s