Tervetuloa Ravintolapäivään!

Ravintolapäivä on ruokakarnevaali, joka järjestettiin ensi kertaa Suomessa vuonna 2011. Nykyään se on kansainvälinen tapahtuma, johon osallistuu tuhansia ravintoloita ja herkuttelijoita maailman joka kolkasta.

Ravintolapäivän idea on simppeli: kuka tahansa voi avata pop up -ravintolan yhden päivän ajaksi puistoon, kotiinsa, porttikongiin tai vaikkapa toimiston tiloihin. Jokainen saa päättää, mitä myy ja millä hinnalla. Kaikki tuotot saa pitää itse. Oma ravintola merkitään Ravintolapäivä-karttaan, jotta asiakkaat löytävät paikalle.

Tänä keväänä Göteborgin suomalaiset nuoret osallistuvat Ravintolapäivään ja avaavat Cafe Korvapuustin Vasaplatsenille! Kahvila myy suomalaisia herkkuja, kuten korvapuusteja ja karjalanpiirakoita. Kahvila on avoinna lauantaina 21. toukokuuta klo 13-15 tai niin kauan kuin myytävää riittää.

Toivomme kahvilaamme myös GSN:n jäseniä myyjiksi. Jos siis innostut leipomisesta, tule paikan päälle luomustesi kanssa. Lue lisää ja osallistu tapahtumaan Facebookissa. Nähdään Ravintolapäivässä!

På svenska: Välkommen till vår alldeles första Restaurangdag i Göteborg. Det är mögligt att sälja sina egna finska bakverk eller köpa några på plats. Plats: Vasaplatsen. Tid: 21.5.2016 klockan 13-15. Läs mer: Restaurangdag? Vad?

Kuva: Marika Groen Kawaguchi / Flickr


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s