Kattobileet 4.9.2015

Syyskuun alkussa järjestämämme, jo perinteiseksi muodostuneet Kattobileet olivat myös tänä vuonna menestys. Varasimme juhlatilaksi Göteborgin Gårdassa sijaitsevan opiskelija-asuntolan kattoterassin ja siihen kuuluvat sisätilat. Paikalle saapui noin 65 henkilöä. Vietimme yhdessä mukavaa iltaa grillaten ja uusiin ihmisiin tutustuen. Yhdistys tarjosi grillattavien ruokien lisäksi myös muuta pientä purtavaa ja virvoitusjuomia. Paikalle saapui paljon uusiakin kasvoja, mm. juuri Göteborgissa aloittaneita opiskelijoita. Esittelimme myös yhdistyksen toimintaa ja mainostimme mm. surffikurssia mainoksin ja kertomalla tapahtumasta ihmisille.

Terveisin, GSN Hallitus

IMG_3649


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s